Головна Новини Новини компаній “Контінентал Фармерз Груп” інвестувала $12,2 млн в техніку

“Контінентал Фармерз Груп” інвестувала $12,2 млн в техніку

Напередодні жнив “Контінентал Фармерз Груп” придбала 26 новіх комбайнів CLAAS LEXION 770 на напівгусенічному ходу на суму $12,2 млн.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на Agravery, про це під час демонстрації техніки журналістам заявив генеральний директор компанії Георг фон Нолкен.

Техніка закуплена “Контіненталом” у рамках інвестиційного плану компанї на технічне переоснащення протягом 2019 року.

“У нас є надійний інвестор, завдяки якому оновлена компанія “Контінентал” отримала змогу суттєво поповити технічний парк. Цього року ми придбали нові трактори, обприскувачі, причіпні сільгоспагрегати, а головне – нові потужні комбайни для успішного проведення збиральної кампанії”, – заявив фон Нолкен.

Комбайни закуплені у офіційного дилера в Україні – ТОВ “Компанія “ЛАН””, та вже працюють на полях холдингу, збираючи врожай ранніх зернових. Загальна площа зернових – озимі ячмінь, ріпак, жито, пшениця та яра пшениця – 103 тис. га.

Нагадаємо, що 14 червня 2019 року CFG та “Мрія Агрохолдинг” завершили процес об’єднання. Оновлена компанія працює під брендом “Контінентал Фармерз Груп” та обробляє 195 тис. га у п’яти областях Західної України.

Перегляди: 0