Головна Новини Новини компаній “Прометей” купив три елеватори в Дніпропетровській області

“Прометей” купив три елеватори в Дніпропетровській області

Група компаній “Прометей” завершує угоду про придбання елеваторів в Дніпропетровській області – в місті Апостолове, а також на базі станцій Жовтокам’янка і Ток Апостолівського району.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії, орієнтовна ринкова вартість елеваторів становить $5 млн.

“Новопридбані елеватори мають вигідне розташування, але на даний момент оборотність комплексів дуже низька. Команда фахівців компанії вже активно розробляє стратегію по запуску потужностей в повну силу. Протягом року, максимум двох плануємо забезпечити один повноцінний оборот”, – прокоментував керівник “Прометея” Рафаель Гороян.

За його словами, з придбанням нових активів елеваторний арсенал компанії “Прометей” збільшився до 23 комплексів, а загальна накопичувальна ємність зерносховищ перевищила 1,2 млн тонн.

Елеватор “Апостолове-Агро” розташований в місті Апостолове і являє собою комплекс з вертикального бетонного силосу і 10 сховищ підлогового типу, загальною накопичувальної потужністю 45 тис. тонн. Є можливість одночасного зберігання до 6 видів культур.

“Апостолове-Агро” (Ток) – лінійний комплекс, розташований на станції Ток, Апостолівського району, в складі якого шість складів підлогового типу зберігання, загальною накопичувальної потужністю 15 тис. тонн. Можливість одночасного зберігання до 4 видів культур.

“Апостолове-Агро” (Жовте) – лінійний комплекс, розташований на ст. Жовтокам’янка, Апостолівського району, має в розпорядженні шість складів підлогового типу зберігання, загальною накопичувальної потужністю 15 тис. тонн. Є можливість одночасного зберігання до 4 видів культур.

Довідка. Група компаній “Прометей” є одним з найбільших торгово-виробничих об’єднань на півдні України. До її складу входять ТОВ “Прометей-зерноторгова компанія”, ТОВ “Виробнича компанія “Прометей””, ТОВ “Прометей-Елеватор” та його філії: ТОВ “Прометей РАД”, ТОВ “Прометей ТРАСТ”, ТОВ “Прометей САЙЛОС”.

Перегляди: 4