Головна Новини Новини компаній “Ніка-Тера” встановила автоматичний перекидач для розвантаження автотранспорту

“Ніка-Тера” встановила автоматичний перекидач для розвантаження автотранспорту

Морський спеціалізований порт “Ніка-Тера” встановив новий мобільний автоматичний перекидач, обладнаний власними шасі.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії, він дозволяє розвантажувати вантажі з автотранспорту в будь-якій точці порту біля потрібного підлогового складу. Автоматичний перекидач – це гідравлічна 16-ти метрова мобільна платформа, що складається з нижньої та верхньої рами, встановлених на трьохосному шасі.

Після того, як у порту “Ніка-Тера” торік перекваліфікували другий вантажний район з приймання міндобрив під зерно та шрот, виникла необхідність розвантаження не тільки залізничних вагонів, але й розвантаження вантажів з автомашин. У зв’язку з цим порт вирішив впроваджувати нові методи розвантаження за допомогою автомобілерозвантажувача мобільного типу.

Такий тип перекидача дозволяє за допомогою звичайного автотягача, переміщати його по території, організовуючи розвантаження автотранспорту біля необхідного підлогового складу або на станції розвантаження вагонів, прискорюючи процес розвантаження та піднімаючи ефективність всього розвантажувально-навантажувального процесу.

“Ніка-Тера” вже використовує платформу для розвантаження зернових з вантажних автопоїздів. Автоматичний перекидач дозволяє піднімати автомашини вантажопідйомністю до 80 тонн, завдовжки в 22 м, шириною в 3 м під кутом підйому 38 градусів.

Перегляди: 0