Головна Новини Новини компаній “Авангард” в I півріччі 2019 року збільшив виробництво яєць на 44%

“Авангард” в I півріччі 2019 року збільшив виробництво яєць на 44%

Агрохолдинг “Авангард” в I півріччі 2019 року збільшив виробництво яєць на 44%, а експорт – на 164%.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на повідомлення компанії, її консолідована виручка склала $84,8 млн, що на 25% перевищує показник за аналогічний період минулого року. При цьому експортна виручка “Авангарду” зросла на 57% і склала $44,8 млн.

“Незважаючи на складну ситуацію на ринку, компанія продовжила нарощувати експортні продажі. У звітному періоді ми збільшили валютну виручку завдяки значному зростанню експорту яєць до 785 млн. шт. Дохід від експортних продажів досяг цільових 53% в консолідованій виручці компанії”, – розповіла генеральний директор компанії Наталія Василюк.

Також повідомляється, що в другому півріччі 2019 року, компанія зосередиться на трьох ключових напрямах розвитку: зростання продажів, робота над довгостроковими відносинами з іноземними партнерами і збереження високої якості продукції.

Довідка. Холдинг “Авангард” (Avangard) – одна з найбільших агропромислових груп України, компанії якої спеціалізуються на виробництві курячих яєць і продуктів яєчної переробки. Компанія займає 35% промислового ринку яєць і 80% ринку сухих яєчних продуктів України. Поголів’я курей-несучок компанії є одним з найбільших у світі.

Перегляди: 2