Головна Новини Новини компаній A’Spik Group розпочав збирання цукрових буряків

A’Spik Group розпочав збирання цукрових буряків

Група компаній A’Spik Group розпочала збирання врожаю цукрових буряків.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії, наразі для аграріїв тривають “пристрілочні” дні, коли проводиться налаштування техніки.

За словами керівника земельного напрямку A’Spik Group Анатолія Салашинського, погодні умови ускладнюють збирання цукрових буряків.

“Через спекотну погоду ґрунти є досить сухими, а це сповільнює копку. Крім того, аномальна температура і посушливість позначиться на показниках врожайності”, – зауважив він.

Зокрема, якщо торік компанія отримала в середньому 60 тонн/га цукрових буряків, то цього року вона не розраховує на такі показники.

“Однак, коренеплоди, попри поширення церкоспорозу на гичці, перебувають у нормальному стані, а густота посівів сягає 100-120 тис. рослин/га, тому завдяки дотриманню технологій вирощування ми все ж сподіваємося на гарні результати”, – рзауважив Анатолій Салашинський.

У A’Spik Group підкреслили, що завдяки чіткій та злагодженій роботі усіх підрозділів та сучасному парку техніки збір солодкого врожаю триватиме у режимі 24 години на добу та декілька змін, аби цукрові заводи групи працювали безперервно.

Перегляди: 0