Гнідавський цукровий завод цього сезону зменшить обсяг перероблення буряків на 20%

13:43 | ПроАгро Груп
Гнидавский сахарный завод / ТМ Солодко

Гнідавський цукровий завод у 2019/20 маркетинговому році переробить на 20% менше цукрових буряків.

Як повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на прес-службу компанії, про це розповів директор Гнідавського цукрового заводу Ростислав Новосад.

"Ми плануємо переробити цього року лише до 400 тисяч тонн цукрових буряків. Торік було значно більше --близько 500 тисяч. На 20% буде зменшення. Сезон цього року буде тривати орієнтовно чотири місяці. Розпочався він 14 вересня, хоча людей набрали на роботу ще наприкінці серпня, і будемо працювати до перших чисел грудня", - зауважив він.

Також директор заводу зазначив, сезон обіцяє бути складним.

"Проте хочу запевнити, що ми добре підготувалися до сезону переробки, і з упевненістю можу сказати, що наші партнери-селяни отримають найбільшу винагороду серед наших конкурентів за свої вирощені буряки. І ми розрахуємося вчасно і якісною продукцією", - розповідає Ростислав Новосад.