Головна Новини Новини компаній Польський трейдер планує співпрацювати з A’SPIK GROUP

Польський трейдер планує співпрацювати з A’SPIK GROUP

Корм для тварин групи компаній A’SPIK GROUP планує купувати польський трейдер.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії, наразі вже відбулася бізнес-зустріч керівництва компаній з приводу можливого співробітництва.

“Постачання сухого гранульованого жому стало головною темою перемовин з представниками польської компанії, яка спеціалізується на продажі кормів для великої рогатої худоби. Ми предметно обговорили ціни, базисні умови та обсяги майбутніх замовлень. З більшості питань ми вже порозумілися, тепер залишається узгодити деякі технічні деталі та укласти контракт”, – розповідає директор “Старокостянтинівцукор” Дмитро Данкович.

За його словами, звернутися до цукроварів з Хмельниччини полякам порадили давні європейські бізнес-партнери української корпорації.

У компанії інформують, що хоч жом і не є основним продуктом A’SPIK GROUP, а – побічним результатом виробництва цукру, проте це один з найцінніших кормів для годівлі великої рогатої худоби, особливо у раціоні зимового періоду.

Нагадаємо, у 2018 році група компаній експортувала на світовий ринок три тисячі тон гранульованого жому. Головними закордонними споживачами екстрагованої січки цукрових буряків стали покупці з Нідерландів та Південної Кореї. А якість продукції старокостянтинівських цукровиків оцінив і один з найбільших гравців на світовому ринку кормів для великої рогатої худоби – компанія Feedimpex.

Перегляди: 1