Головна Новини Новини компаній Vaderstad представив новий передпосівний культиватор NZ Extreme 1250-1425

Vaderstad представив новий передпосівний культиватор NZ Extreme 1250-1425

Новий інноваційний дизайн, шведська високоякісна сталь, надзвичайна продуктивність та відмінний результат роботи в полі. Представляємо новий лаповий передпосівний культиватор із робочою шириною 12,5-14,25 м Vaderstad NZ Extreme 1250-1425.

На міжнародній виставці Aгрітехніка 2019 в місті Ганновер (Німеччина) компанія Vaderstad дасть можливість аграріям першими побачити повністю новий передпосівний культиватор NZ Extreme 1250-1425. Цей культиватор із робочою шириною 12,5 – 14,25 метра стане машиною компанії Vaderstad із найбільшим типорозміром для Європейського ринку.

“Міцні та потужні лапи культиватора NZ Extreme 1250-1425 встановлюють новий стандарт передпосівної підготовки ґрунту та формування насіннєвого ложа. Інноваційна та якісна конструкція дозволять отримати високу продуктивність та більше агрономічних переваг для ваших сільськогосподарських угідь”, пояснює Маттіас Ховнерт, старший віцепрезидент з продажу та маркетингу у Vaderstad.

Висока ефективність культиватора NZ Extreme основана на ретельно підібраному матеріалу та інноваційної конструкції рами. При конструюванні культиватора було знайдено кілька технологічних рішень які є запатентованими – одне з них міцне унікальне кріплення стійок лап.

“Розробляючи стійки лап для нового передпосівного культиватора, ми хотіли розширити межі можливостей. Результат – інтенсивна вібраційна дія лап у поєднанні з надзвичайною проникною здатністю та міцністю. Лапи культиватора NX Extreme подрібнюють грудки, підтримують задану глибину обробітку та повністю вирівняють поле”, – каже Маттіас Ховнерт із Ведерстаду.

Для забезпечення якісного обробітку за будь-якого рельєфу поля NZ Extreme побудована з 5-секційною рамою, здатною адаптуватися до поверхні поля та підтримувати задану глибину. Це забезпечується ще завдяки інноваційній передачі ваги, геніальній установці коліс та важкій конструкції машини.

Після світової прем’єри на виставці Aгрітехніка 2019, обмежена серія машин NZ Extreme буде представлена на вибраних ринках у 2020 році. Ці машини зіткнуться з процедурою тривалого тестування, яку потрібно пройти всім машинам Vaderstad, перш ніж повністю бути представленими на ринку.

Після завершення остаточного польового тестування виробництво культиваторів NZ Extreme 1250-1425 розпочнеться у 2021 році, із перспективою налагодити серійне виробництво в повному обсязі до кінця року.

Перегляди: 0