Головна Новини Новини компаній В Одеській області згорів цех компанії “Агро-Патріот”

В Одеській області згорів цех компанії “Агро-Патріот”

На території цеху з переробки часнику компанії “Агро-Патріот” в Одеській області сталася пожежа.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на повідомлення Державної служби з питань надзвичайних ситуацій в Одеській області, сигнал про займання надійшов 21 жовтня о 6:57. Рятувальники локалізували пожежу в 8:38 на площі 1 тис. кв. м.

“Ми будували часниковий бізнес більше 10 років. Починали 10 га землі без техніки, грошей і досвіду. Ми вірили в свою мрію, і робили неможливі речі. Сміливо можу сказати, що сьогодні ми лідери цієї галузі в Україні, ми експортуємо нашу продукцію в США, Канаду і Європу, взяли замовлення на Японію – найвимогливіші ринки в світі. Сьогодні все закінчилося… “Агро-Патріот” помер”, – написала директор компанії Наталя Сударкін на своїй сторінці в Facebook.

Довідка. “Агро-Патріот” ? провідна компанія в Україні з промислового вирощування часнику. Займається всім циклом виробництва: оздоровленням насіння, вирощуванням часнику з використанням інтенсивних технологій і систем крапельного зрошення, зберіганням, переробкою і продажем часнику як в Україні, так і на експорт.

Перегляди: 1