Головна Без категорії “Укрлендфармінг” пройшов щорічну пересертифікацію ISCC

    “Укрлендфармінг” пройшов щорічну пересертифікацію ISCC

    Підприємства та елеватори групи компаній “Укрлендфармінг” черговий раз пройшли сертифікацію ISCC.

    Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії, щорічно вона підтверджує статус виробника, який скорочує викиди парникових газів в атмосферу і контролює CO2 на кожному етапі руху зерна – від обробки для вирощування сільськогосподарських культур до відправки продукції кінцевому споживачеві.

    “Сертифікат ISCC, який черговий раз отримали підприємства” Укрлендфармінг”, свідчить про те, що наша продукція вироблена способом, який не завдає шкоди навколишньому середовищу. Виробництво проходить з дотриманням принципів соціальної відповідальності та із застосуванням ефективних систем управління”, – зазначила директор з продажу холдингу Олеся Калинчук.

    За її словами, отримання такого сертифікату для виробника важливо не тільки для роботи на європейському та інших міжнародних ринках, але і свідчить про відповідальність компанії в питаннях захисту навколишнього середовища.

    Довідка. ISCC є незалежною організацією, яка впроваджує систему сертифікації сировини і продуктів. ISCC розроблена відповідно до вимог Директиви 2009/28/ЄС Європейського Парламенту та Ради Європи про сприяння використанню енергії з відновлюваних джерел. Метою Директиви є збільшення частки використання біопалива і зменшення викидів парникових газів в атмосферу. Важливим також є забезпечення екологічно відповідального та сталого виробництва.

    Перегляди: 2