Головна Новини Новини компаній “Укролія” почала експортувати органічну олію до В’єтнаму

“Укролія” почала експортувати органічну олію до В’єтнаму

Компанія “Укролія” почала постачати органічну соняшникову олію GARNA organica на ринок В’єтнаму.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії, ринок В’єтнаму не є новим напрямком для “Укролія”, адже вже налагоджена робота з дистриб’юторами цієї держави, і кінцеві споживачі вже добре знайомі з традиційною соняшниковою олією під ТМ “Диканька”.

Згідно з повідомленням, на початку 2017 року Асоціація органічного сільського господарства В’єтнаму розпочала дуже активну політику пропаганди попиту на органічну продукцію. Так, урядові та державні установи почали приділяти увагу сприянню розвитку органічного сільського господарства та експорту органічної продукції.

Як зазначається у звіті FIBL за 2018 рік, у 2017 році ринок органічної сільськогосподарської продукції у В’єтнамі показав стабільне зростання, що підтримується збільшенням споживання серед населення та державною політикою.

“Ми сподіваємось, що органічна українська соняшникова олія буде затребуваною серед жителів В’єтнаму, адже вони звикли вживати овочі та здорову їжу. Тож вони готові зрозуміти користь органічних сертифікованих продуктів”, – висловили свої очікування в “Укролії”.

Перегляди: 0