Головна Новини Новини компаній KSG Agro впровадив сучасну IT-платформу на комбікормовому заводі

KSG Agro впровадив сучасну IT-платформу на комбікормовому заводі

Агрохолдинг KSG Agro впровадив більш досконалу IT-платформу на комбікормовому заводі. Це дозволило збільшити продуктивність виробництва на 80%.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії, IT-система контролює всі основні процеси підприємства в автоматичному режимі. Серед них приймання й оброблення зерна, розподіл, змішування.

Завдяки цьому промислова потужність комбікормового заводу зросла зі 140-150 до 220 тонн за зміну. Також нова система дозволила покращити якість продукції та надійність виробничих процесів.

У нову IT-платформу KSG Agro інвестував 250 тис. грн. Розробником системи виступила українська компанія.

Довідка. KSG Agro – один з провідних агрохолдингів України, європейська інноваційна група компаній, яка працює за принципом вертикальної інтеграції. Основною діяльністю компанії є обробка землі та виробництво сільськогосподарських культур, а також виробництво свинини. Починаючи з вересня 2014 року, KSG Аgro реалізує нову стратегію розвитку, згідно з якою компанія розвиває найбільш перспективні проекти, в першу чергу свинарство, а також рослинництво і виробництво відновлюваної біопалива (паливні пелети).

Перегляди: 0