Головна Новини Новини компаній Зерновий термінал EVT співпрацюватиме ще з п’ятьма великими трейдерами

Зерновий термінал EVT співпрацюватиме ще з п’ятьма великими трейдерами

Морський зерновий термінал EVT уклав контракти про перевалку сільгоспкультур з п’ятьма новими клієнтами.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії, зокрема, це два міжнародних агротрейдери Olam і Sierentz Global Merchants, найбільший диверсифікований промисловий конгломерат з Близького Сходу Al Ghurair. Також свої послуги EVT надасть двом національним компаніям: провідному постачальнику зерна – Групі “Аротрейд” і агропромисловій компанії “Рамбурс”.

Згідно з умовами договорів, працюватимуть із зерновими та олійними культурами. Olam і Група “Аротрейд” будуть перевалювати кукурудзу і сою. Sierentz і Al Ghurair – кукурудзу, а “Рамбурс” – сою.

“На сьогоднішній день клієнтами ЕVT стали вже більше десяти національних і світових трейдерів. На нашому терміналі є всі умови для зберігання і дбайливої перевалки всіх культур. Ми розміщуємо вантажі в сучасних складах і відвантажуємо по стрічковим конвеєрам, що зберігає високу якість вантажу. У термінала є потужності для збільшення обсягів перевалки, тому ми готові працювати з новими клієнтами і надавати найкращий сервіс”, – зазначив комерційний директор портового оператора “ЄВТ Грейн” Дмитро Манолюк.

Перегляди: 0