Головна Новини Новини компаній МХП створює групу компаній для трансформації бізнесу

МХП створює групу компаній для трансформації бізнесу

Агроіндустріальний холдинг МХП створює групу компаній для трансформації бізнесу.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії, про це заявив голова правління холдингу Юрій Косюк.

За його словами, щоб бути конкурентним на світовому ринку, бізнес має все більше йти в діджиталізацію виробництва і застосовувати сучасні технології для управління бізнес-процесами. Він пояснив, що МХП працює над створенням групи компаній, які займатимуться трансформацією бізнесу МХП.

“Основне завдання – трансформація бізнесу за різними напрямками завдяки залученню стартапів і впровадженню цифрових технологій. Однією з перших компаній, яка почне трансформацію бізнесу МХП, стане MHP Digital”, – зазначив Юрій Косюк.

Він також припустив, що в майбутньому МХП працюватиме за моделлю венчурного фонду, орієнтуючись на практичне впровадження технічних новинок, ноу-хау, які ще не застосовувалися на практиці.

“Ризик не в тому, щоб пробувати нове, ризик саме в тому, що все може залишитися без змін. Я переконаний, що завдяки цифровим технологіям Україна зможе здійснити стрибок від аграрної країни до постіндустріальної, і бізнес повинен почати трансформацію вже зараз”, – вважає голова правління компанії.

Перегляди: 0