Головна Новини Новини компаній Cygnet зібрала понад 150 тис. тонн кукурудзи

Cygnet зібрала понад 150 тис. тонн кукурудзи

Компанія Cygnet завершила збирати кукурудзу, яку цього року вирощувала на площі 15,6 тис. га.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії, валовий збір культури склав 152,9 тис. тонн, а її врожайність – 9,2 тонн/га у заліковій вазі.

Попри те, що по всій країні цього року врожайність кукурудзи суттєво знизилась, дотримання технології на високому рівні дозволило Cygnet отримати вищу за середній показник по країні врожайність кукурудзи.

“Проблем під час збирання не було. Чудова осіння погода дозволяла щодня збирати по 400-500 га. Ба більше, цього року була нижча вологість зібраного зерна на рівні 16-20%. Для порівняння: минулого року ми збирали кукурудзу з вологістю 25%”, – розповів заступник генерального директора ТОВ “Сігнет-Центр” Микола Журавель.

Довідка. Cygnet засновано в 2011 році. Група обробляє близько 24 тис. га в Житомирській і Вінницькій областях, де вирощує кукурудзу, сою, пшеницю, цукровий буряк. ГК також має молочне бізнес-напрямок (близько 700 корів), свою продукцію реалізує місцевим переробникам, елеваторні потужності складають 60 тис. тонн. Cygnet об’єднує ТОВ “Сігнет Холдинг”, ТОВ “Сігнет Центр” і ТОВ “Сігнет Мілк”.

Перегляди: 1