Головна Новини Новини компаній “Вітмарк-Україна” запускає виробництво рослинного молока

“Вітмарк-Україна” запускає виробництво рослинного молока

Зважаючи на зростаючу популярність здорового способу життя, підсилення інтересу до правильного харчування, компанія “Вітмарк-Україна” розпочала виробництво та дистрибуцію рослинного молока під торговою маркою Vega Milk, повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на vitmark.com.

Завод, розташований в Одеській області, оснащений передовим обладнанням зі Швеції і покликаний забезпечити зростаючий попит на новий продукт в Україні та за її межами. Протягом декількох тижнів полиці магазинів по всій країні поповняться 11 найменуваннями рослинного молока.

“Наш бізнес спеціалізується на соках, напоях і дитячому харчуванні. Відкривши напрямок альтернативного молока, ми запустили надперспективний стартап – інноваційний FoodTech, який поєднує в собі технології та науку. Наша компанія, по суті, побудувала новий завод з повним циклом виробництва рослинного молока, починаючи із заготівлі свіжої сировини, а це українські злакові культури: овес, гречка, пшениця. У нас власні цехи зберігання, найсучасніше процесингове обладнання та лінії розливу в асептичну упаковку. У всій Східній і Центральній Європі у нашого заводу знайдеться лише один схожий за масштабом аналог. Інвестиції склали близько € 5 млн. Ми створили продукт на рівні найвищих міжнародних стандартів: корисний, поживний і 100% натуральний”, – коментує Віталій Віницький, президент “Вітмарк-Україна”.

Компанія “Вітмарк-Україна” створена в 1994 році на базі Одеського заводу дитячого харчування. Компанія є лідером на українському ринку за обсягами продажів у категорії фруктово-овочевих соків і пюре для дитячого харчування й одним з лідерів у категорії соків і нектарів.

Перегляди: 0