All in Food подвоїла свій земельний банк

10:19 | ПроАгро Груп

Група Компаній All in Food подвоїла свій земельний банк з 8 тис. га до 16 тис. га і 80% з них - сертифіковані як органічні. Зі збільшенням об'ємів виробництва компанія розглядає можливості виходу на нові ринки та почне займатися переробкою.

Про це повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на agroportal.ua.

"Нам не цікаво вже експортувати сировину тому ми націлені на переробку і будівництво нових переробних потужностей як в середині групи компаній так і в колоборації з нашими партнерами. В найближчі два роки плануємо почати виробляти борошно, крупи, трав’яні чаї, олію", - каже комерційний директор All in Food Оксана Антипчук.

За її словами, 90% виробленої продукції компанія експортує в Австрію, Швейцарію, Німеччину, Нідерланди.

All in Food займається вирощуванням озимих та ярих зернових, олійних і нішевих культур. Має переробні потужності з виробництва яблучного концентрату, а також завод доробки насіння гарбуза.