Головна Новини Новини компаній “НІБУЛОН” спустив на воду друге несамохідне судно проєкту В1500

“НІБУЛОН” спустив на воду друге несамохідне судно проєкту В1500

Суднобудівно-судноремонтний завод “НІБУЛОН” спустив на воду друге несамохідне судно-майданчик відкритого типу проєкту В1500.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на nibulon.com, усього підприємство збудує чотири таких судна, і до середини 2020 року всі вони працюватимуть на українських річках.

Проєкт В1500 – це несамохідні судна-майданчики відкритого типу вантажомісткістю 1,5 тис. тонн, які призначені для перевезення контейнерів, генеральних і навалювальних вантажів.

Судно призначене для експлуатації в морських районах і на внутрішніх водних шляхах України та здатне утворювати барже-буксирні склади: буксир та одне несамохідне судно, буксир та два несамохідних судна, розташованих послідовно або паралельно, буксир і чотири несамохідних судна, розташованих за схемою 2+2.

“Використання несамохідних суден цього проєкту підвищить ефективність роботи усього флоту компанії “НІБУЛОН” і, як наслідок, сприятиме збільшенню обсягів річкових перевезень та перевалювання”, – зазначив провідний фахівець із безпеки судноплавства судноплавної компанії “НІБУЛОН” Дмитро Майстренко.

Перегляди: 0