Головна Новини Новини компаній ТОП-6 критеріїв вибору упаковки. Думка виробника.

ТОП-6 критеріїв вибору упаковки. Думка виробника.

Розберемо важливі моменти вибору мішків або біг-бегів, залежно від мети використання, від провідного виробника ТОВ “ФРІДОК”.

МАЛОГАБАРИТНА УПАКОВКА


Поліетиленові і поліпропіленові мішки

ЖАРОСТІЙКІСТЬ
В силу особливостей виробництва наприклад добрив, для їх упаковки потрібні матеріали, що витримують високі температури. Більшість добрив проводитися методом біологічної ферментації при робочих температурах від 65 ° до 70 ° C. Вивантаження і упаковка добрив з бункера проводитися при температурі близько 60 °, добрива в цей момент дуже гігроскопічні. Тому для упаковки продукції необхідні матеріали, що витримують високі температури і володіють низькою волого і газопроникністю. Поліетиленова та поліпропіленова упаковка в цьому випадку є ідеальною, так як вона витримує температури до + 100 °, і вельми вологостійка.

КЛАПАН
Компанія “ФРІДОК” пропонує використовувати для упаковки сировини поліетиленові або поліпропіленові мішки з клапаном. Клапан забезпечує автоматичне закриття упаковки в момент її наповнення, що виключає прокидаючись продукції і прискорює фасовку і складання продукції для подальшого транспортування.

СМУГИ АНТИКОВЗАННЯ
На етапі транспортування потрібно забезпечити найменшу стираємість упаковки при досить жорсткої її експлуатації. І тут знову, досить зручний у використанні поліетилен і поліпропілен. Смуги антиковзання надають мішку нерухомі властивості, що важливо при складуванні і палетування упаковки в процесі перевезення.

ДРУК
Для залучення клієнтів в роздробі часто використовують дизайнерску упаковку і таким чином займають позиціонування своєї продукції в різних цінових сегментах. Клієнт купує очима! Якщо Ваш продукт добре упакований і поміщений в привабливу упаковку, це може стати Вашим перевагою серед конкурентів.

МІЦНІСТЬ
Часто при завантаженні товару для прискорення процесу працівники звертаються з тарою вельми неакуратно. Необхідно упаковувати сировину в упаковку, що володіє високою ударною стійкістю. В ході лабораторних досліджень було доведено, що поліетиленовий мішок на 50 кг витримує практично 3-кратне падіння з 1,5 метрової висоти.

ЗБЕРІГАННЯ
Зберігання різних товарів в непридатний упаковці за нашими дослідженнями призводить до значних їх втрат (до 10-15%) і до погіршення їх якості: відсиріванню, злежування і найважливіше – зниження вмісту в них поживних речовин.

Властивості поліетиленових і поліпропіленових мішків для сипучих вантажів проявляються на етапі їх зберігання. Наприклад добрива дуже активні хімічно. На відкритому повітрі, в результаті розкладання гігроскопічних азотних сполук утворюються токсичні для людини речовини. Висока гігроскопічність і водорозчинність добрив призводить до їх псування при неправильному зберіганні. Для цих цілей добре використовувати поліетиленовий мішок який по-перше не пропускає токсичні пари, а по-друге забезпечує надійний захист сировини від шкідливої для них вологи.

ОТЖЕ, ПОЛІЕТИЛЕНОВИЙ І ПОЛІПРОПІЛЕНОВИЙ МІШОК – ЦЕ:

  • ВИСОКА МЕХАНІЧНА І ВИБУХОВА ПРОЧНІСТЬ;
  • СТІЙКІСТЬ ДО БАГАТОРАЗОВИХ ВИКОРИСТАННЯ І СТИРАННЯ;
  • ЖАРОМІЦНІСТЬ;
  • УЛЬТРАФІОЛЕТОВА СТАБІЛІЗАЦІЯ;
  • НИЗЬКА ПАРОПРОНИКНІСТЬ
  • НИЗЬКА ГАЗОПРОНИКНІСТЬ;
  • ДІЕЛЕКТРИК
  • НЕЗНАЧНА ВАГА
  • ЕКОЛОГІЧНІСТЬ
  • ВОЛОГОСТІЙКІСТЬ

На нашому складі ви завжди знайдете найпопулярніший розмір мішка для сипучих вантажів. За вашим замовлення ми зробимо мішки для сировини абсолютно різних розмірів і модифікацій. Нанесемо логотип різної складності, від 1 кольору до повнокольорового логотипу.

ВЕЛИКОГАБАРИТНА УПАКОВКА

БІГ БЕГИ
Компанія “ФРІДОК” займається виробництвом під замовлення і продажем зі складу високоякісних біг перегонів з первинної сировини для транспортування і зберігання сипучих вантажів.

ТЕХНІЧНІ МОЖЛИВОСТІ ВИРОБНИЦТВА ТОВ “ФРІДОК”
Пошив виробів будь-якої складності під переваги замовника.
Біг-Бег може бути виготовлений в будь-яких модифікаціях:
– ФЛЕКС ДРУК: нанесення логотипів
– УЛЬТРАФІОЛЕТОВА СТАБІЛІЗАЦІЯ: можливість зберігання вантажів на відкритих майданчиках
– РОЗМІРИ: будь-які, підбираються в залежності від обсягу і ваги вантажу
– ДНО: глухе або вивантажувальний клапан
– ВЕРХ: відкритий, фартух, завантажувальний клапан
– ЩІЛЬНІСТЬ: від 110 – 240 г / м2
– ВАНТАЖОПІДЙОМНІСТЬ: 500кг до 2000кг
– ВКЛАДИШ: вторинний ринок або первинка
– РУЧКИ, ПЕТЛІ, СТРОПИ: 1,2,4
– КИШЕНІ ДЛЯ ДОКУМЕНТІВ: А4, А5, А3

* Технічні характеристики підбираються фахівцем компанії в залежності від потреб і цілей на використання біг-бегів.

Мішки і біг беги підходять для різних видів сипучих продуктів:
зерно, комбікорм, мінеральні добрива, пісок, вогнетриви, вугілля, гіпс, вапно, насіння кукурудзи, сої, цементу, щепи, гранули, макуха, будівельні суміші, паливні пелети/брикети, сіль, сода, цукор, феросплави, відходи тощо.

Компанія “ФРІДОК” має великий досвід роботи з виробниками гранули з лузги, деревини, соломи та іншої сировини, а також з сільськогосподарськими підприємствами та виробниками будматеріалів по всій Україні.

ПРАЦЮЮЧИ З ТОВ “ФРІДОК” ВИ ОТРИМУЄТЕ:
– варіанти виробництва під замовлення;
– постійну наявність на складі;
– відправка день в день, опт і роздріб;
– гарантовано низькі ціни від виробника;
– досвідчені менеджери проконсультують Вас і підберуть оптимальний варіант упаковки;
– сертифікат якості матеріалів і тари;
– дотримання заявлених термінів доставки і виробництва;
– відправляємо заказ у будь-яку точку України;
– форма оплати – будь-яка;
– гарантія якості і кількості.

ТЕЛЕФОНУЙТЕ І МИ ПІДБЕРЕМО УПАКОВКУ ПІД ВАШ ВАНТАЖ!

ТОВ “ФРІДОК”, виробництво поліпропіленової і поліетиленової упаковки
+38 (050) 400 00 94, [email protected]

fridok.com.ua

Перегляди: 9