Головна Новини Новини компаній “Контінентал” відправить 60 тисяч тонн пшениці до Саудівської Аравії

“Контінентал” відправить 60 тисяч тонн пшениці до Саудівської Аравії

“Контінентал Фармерз Груп” завершує завантаження в порту Чорноморська морського судна класу Panamax, яке вже 17 вересня має доставити в Саудівську Аравію 60 тис. тонн якісної борошномельної пшениці. Про це повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на інформацію компанії в Facebook.

Раніше “Контінентал” виграв оголошений саудівським державним закупівельником Saudi Arabia Grain Organization (SAGO) тендер на поставку зернової. Вона є першим прямим експортом для “Контінентал” і має важливе значення не тільки для компанії, але й для України, адже вітчизняна пшениця вперше постачається в Саудівську Аравію після тривалої 12-річної перерви.

“Я впевнений, що це безперечно хороший показник і явний сигнал про серйозні інвестиційні наміри Саудівської Аравії щодо України. Також для нас важливо, що перший прямий експорт зерна, яке вирощене на наших полях і зберігається на наших елеваторах, буде здійснено саме до Королівства Саудівська Аравія – батьківщини нашого стратегічного інвестора SALIC”, – прокоментував гендиректор “Контінентал Фармерз Груп” Георг фон Нолкен.

У “Контінентал Фармерз Груп” також зазначають, що компанія SAGO, яка виконує державні закупівлі для Королівства Саудівська Аравія, висуває дуже високі вимоги до якості зерна. Це вважається важливим кроком у розвитку “Контінентал Фармерз Груп”, досягненні її стратегічних цілей, а також початком міцної міжнародної співпраці.

Перегляди: 0