Головна Новини Ринок України “Аскет Шиппінг” почав приймати соняшниковий шрот нового врожаю

“Аскет Шиппінг” почав приймати соняшниковий шрот нового врожаю

Херсонська філія “Аскет Шиппінг” розпочала новий маркетинговий сезон і прийняла перші партії соняшникового шроту нового врожаю.

Про це повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на інформацію компанії у Facebook.

“У нас новий сезон розпочинається у другій половині вересня, коли олійноекстракційні заводи приступають до переробки соняшнику. Станом на 23 вересня, ми прийняли 72 тис. тонн шроту соняшника і організували завантаження 14 суден. Попит і ціни на продукти переробки соняшнику нового врожаю ще в процесі формування. З нашого досвіду, інтенсивність експорту зростає в жовтні-листопаді, коли ринок сформується і почнуться активні продажі”, – розповів директор Херсонської філії “Аскет Шиппінг” Борис Веракша.

За його словами, шроти, макухи та інші українські продукти переробки олійних культур затребувані на зовнішніх ринках, а неглибоководні порти Херсонського регіону ідеально підходять для обслуговування невеликих суден для відправки партій таких вантажів, до 6 тис. тонн.

У 2019/20 МР херсонська філія “Аскет Шиппінг” перевалила 198,5 тис. тонн продуктів переробки зернових і олійних культур, шротів і висівок.

Перегляди: 2