Головна Новини Новини компаній Сєверодонецький “Азот” запустив нові потужності з виробництва карбаміду

Сєверодонецький “Азот” запустив нові потужності з виробництва карбаміду

ПрАТ “Сєвєродонецьке об’єднання Азот” запустило в роботу нову технологічну лінію виробництва і вже почало випуск карбаміду. Про це повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на інформацію прес-служби Group DF.

Зараз відбувається налагодження технологічного процесу для досягнення оптимальних робочих параметрів.

“Наступне завдання – виведення лінії на встановлену виробничу потужність 400 тонн карбаміду на добу”, – розповів голова правління товариства Леонід Бугайов.

Понад п’ять років відділення №2 цеху виробництва карбаміду простоювало. Пуску першої технологічної лінії передувала комплексна підготовча кампанія: проведені діагностика і ремонт обладнання, трубопроводів, комунікацій, налаштовані системи управління.

“Відділення №2 цеху виробництва карбаміду було запущено в роботу у 1965 році. Підрозділ складається з двох технологічних ліній. Після проведення модернізації фактична виробнича потужність відділення становить 800 тонн карбаміду на добу. Загальна потужність цеху виробництва карбаміду – 2 тис. тонн на добу”, – зазначив голова правління.

Наразі на підприємстві почався комплекс підготовчих робіт із запуску другої лінії у відділенні №2 цеху виробництва карбаміду, однак запуск цієї лінії буде залежатиме від поточної ситуації на ринку добрив.

Перегляди: 0