Головна Новини Новини компаній “Епіцентр Агро” завершує збирання соняшнику

“Епіцентр Агро” завершує збирання соняшнику

На підприємствах “Епіцентр Агро” практично завершили соняшнику. Про це повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на інформацію прес-служби агрохолдингу.

“Враховуючи, яким складним був цей рік для сільського господарства, врожай непоганий. На всій посівній площі, а це понад 46 тис. га, маємо рівень урожайності соняшнику в середньому 32−33 ц/га”, – розповів Богдан Черемха, заступник керівника “Епіцентр Агро”, директор з виробництва агрохолдингу.

Вже повністю завершено збирання соняшнику класичних гібридів на площі 9,6 тис. га із середньою урожайністю 34,8 ц/га, а також на завершенні збирання високоолеїнового соняшника, який займає 82% у загальних площах посівів соняшнику в агрохолдингу в цьому сезоні. Його врожайність складає 31,4−31,5 ц/га на площі 37 тис. га.

Крім того, у жовтні “Епіцентр Агро” приступив до збору посівів зернової кукурудзи. За результатами моніторингу та попереднього аналізу, на площі понад 70,5 тис. га в цілому по холдингу середня урожайність цієї с/г культури становитиме на рівні 70-80 ц/га.

Перегляди: 0