Головна Новини Новини компаній На “Дельта Вілмар” запустили цех бутилювання олії

На “Дельта Вілмар” запустили цех бутилювання олії

Минулого тижня на підприємстві “Дельта Вілмар” відбувся запуск нової технологічної лінії. Про це повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на інформацію компанії у Facebook.

Фактично, це окремий цех бутилювання олії під торговою маркою “Чумак”, зокрема, розливу олії в пет-пляшки. Обсяг інвестицій склав понад 5,5 млн дол. США, за рахунок чого створено також 45 робочих місць.

В цьому році на підприємстві “Дельта Вілмар” також відбулося відкриття нового цеху переробки та фасовки маргаринової та жирової продукції, інвестиція в який склала понад 29 млн дол. США, а кількість створених робочих місць сягнула більше півсотні.

Загалом у сезоні 2019-2020 років на підприємствах України вироблено 920 тисяч тонн рафінованої соняшникової олії, з яких 153 тисячі тонн – це доля “Дельта Вілмар” (16.6 %). Таким чином, компанія є лідером у виробництві рафінованої соняшникової олії.

Також компанія зайняла перше місце в експорті наливної рафінованої соняшникової олії. Проте для більш яскравого представництва на ринку, не вистачало потужностей по розливу в пляшки. Тепер і бутильовану продукцію, яку випускатимуть у новому цеху, відкритому в листопаді, компанія зможе експортувати за кордон. Переважно це будуть країни Азії, Африки та Європи. Загалом же продукцію “Дельта Вілмар”, яку виробляють на узбережжі Чорного моря, споживають у 41 країні світу. У структуру “Дельта Вілмар” входять два заводи – один з переробки тропічних олій, інший – по переробці олійних культур.

Перегляди: 5