Головна Новини Новини компаній Найбільший плавкран “Нібулона” перевалив на експорт 2,5 млн. тонн зерна

Найбільший плавкран “Нібулона” перевалив на експорт 2,5 млн. тонн зерна

У вересні 2019 року компанія “Нібулон” урочисто ввела в експлуатацію 140-метровий самохідний плавкран NIBULON MAX, який за перший рік своєї роботи в умовах коронакризи відвантажив на експорт 2,5 млн . тонн сільгосппродукції. Про це повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на інформацію СП “Нібулон”.

В компанії зазначають, що до початку роботи плавкрану для обробки аналогічних об’ємів вантажів потрібно було задіяти відразу три плавкрани компанії.

“Але і продемонстрований результат – не межа для NIBULON MAX, оскільки, за підрахунками фахівців компанії, його технічні можливості дають змогу підвищити річні обсяги перевалки вантажів безпосередньо флотом компанії до 4-5 млн. тонн/рік. А експортні показники компанії – до 8 млн. тонн сільгосппродукції щороку”, – стверджують у “Нібулоні”.

NIBULON MAX здатний працювати як перевантажувач та може бути накопичувачем у період відсутності закордонних суден, що своєю чергою вивільняє баржо-буксирні склади для здійснення додаткових вантажних рейсів українськими річками, а отже, для нарощування обсягів водних вантажоперевезень та розвантаження автошляхів від вантажівок.

В компанії зазначають, що у 2019/20 маркетинговому році флот компанії перевіз рекордні понад 3,8 млн. тонн різноманітних вантажів.

Перегляди: 1