Головна Новини Новини компаній Syngenta й Ostchem Retail розпочали спільний продаж своєї продукції в кредит

Syngenta й Ostchem Retail розпочали спільний продаж своєї продукції в кредит

Ostchem Retail – роздрібний напрям азотного холдингу Ostchem та міжнародна компанія Syngenta розпочали спільну партнерську програму підтримки українських аграріїв.

Про це повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на інформацію крес-служби Ostchem.

Проєкт передбачає спільний продаж всього спектру продукції компаній в рамках єдиного вікна – азотних добрив, ЗЗР та насіння із залученням єдиного фінансування. Під придбання цієї продукції аграріям надається пільгове кредитування провідними українськими банками-партнерами. Фінансування в рамках програми партнерства надають “Райффайзен Банк Аваль”, “Креді Агріколь Банк”, “ОТП Банк”, “ПроКредит Банк”, ПУМБ і “Агропросперіс Банк”.

За рахунок прямого субсидування відсоткових ставок з боку Ostchem Retail й Syngenta, вартість кредитування для клієнтів за такими програмами доступна від 0,01% річних у валюті та від 2,5% річних у гривні. Кредити надаються під заставу, без застави, а також під заставу фінансових аграрних розписок (ФАР). За всіма цими програмами аграрії не платять комісію за видачу кредиту. В рамках даної програми вже укладено перші контракти з аграріями.

“Це кобрендингова партнерська програма кредитування. Спільно з нашими партнерами – компанією Syngenta – ми дали можливість аграрію єдиною угодою закрити близько 65% всього сільськогосподарського циклу і залучити пільгове фінансування під єдиний пакет документів. При цьому відсотки за цими кредитами частково компенсує як Ostchem Retail, так і наші партнери”, – зазначив керівник роздрібного напряму Ostchem Retail Євген Хуриленко.

За його оцінкою, ця співпраця дозволить істотно розширити можливості для українських агровиробників і оптимізувати їх підготовку до реалізації сільгоспциклу в новому сезоні 2020-2021 років.

Перегляди: 1