Головна Новини Новини компаній “ТАС Агро” завершило жнива пізніх сільгоспкультур

“ТАС Агро” завершило жнива пізніх сільгоспкультур

Виробничі підрозділи компанії “ТАС Агро” станом на 24 листопада завершили збирання пізніх культур зі 100% запланованих площ, намлочено 360 тис. тонн сільгосппродукції.

Про це повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на інформацію прес-служби компанії.

Під кукурузою обмолочено 36 тис. га, з яких отримано понад 230 тис. тонн зерна. Середня врожайність склала 70 ц/га, однак на Чернігівщині вдалося зібрати майже 100 ц/га.

Директор з виробництва “ТАС Агро” Віктор Белкот констатував, що цього року погодні умови на півночі країни були значно сприятливіші ніж в південних регіонах, це завадило продемонструвати високі загальні показники врожайності. Погодний фактор і став визначальним для збирання врожаю в 2020 р в компанії.

Також “ТАС Агро” успішно завершило осінню посівну кампанію. Зокрема, засіяно понад 11,4 тис. га озимої пшениці і 1,3 тис. га озимого ріпаку. Більшість посівів знаходяться в задовільному і доброму стані, мають розвинені сходи. На фінішному етапі знаходяться роботи з основного обробітку грунту під посів ярих культур. На сьогодні опрацьовано 40 тис. га із запланованих 48 тис. га. Триває внесення мінеральних добрив.

Перегляди: 0