Головна Новини Новини компаній Зеленодольський термінал “НІБУЛОНу” прийняв перші 100 тис. тонн сільгосппродукції

Зеленодольський термінал “НІБУЛОНу” прийняв перші 100 тис. тонн сільгосппродукції

Наймолодша філія компанії “НІБУЛОН”, що була введена в експлуатацію в червні 2020 року, прийняла уже понад 100 тис. тонн сільгосппродукції. Про це повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на інформацію прес-служби компанії.

Більше 4000 вантажівок не проїхало сотні кілометрів українськими автошляхами до південних портових міст країни, адже усе прийняте збіжжя новостворений підрозділ відвантажує на водний транспорт, яке потім доставляється до морського термінала компанії у Миколаєві або одразу на зовнішній рейд. За час діяльності підприємство уже завантажило 24 несамохідних судна “НІБУЛОНівського” флоту, транспортувавши водними шляхами України 82 тис. тонн зернових культур.

Перевантажувальний термінал філії “Зеленодольська” ТОВ СП “НІБУЛОН” є першим підприємством компанії на Дніпропетровщині, на який аграрії цього регіону чекали довгих 12 років. Тепер усі переваги роботи з “НІБУЛОНом” доступні і їм: скорочення витрат на транспортування зерна, оптимізація використання транспортних засобів, економія часу, справедливі ринкові ціни на сільгосппродукцію у регіоні та ін. Таким чином сільгосптоваровиробники отримують можливість значно заощадити свої кошти, які у свою чергу можуть інвестувати у розвиток свого підприємства, а значить підвищити аграрний потенціал країни.

На сьогодні це найсучасніше річкове підприємство компанії “НІБУЛОН”, яке оснащене найкращим обладнанням від провідних виробників світу. Завдяки цьому усього за добу перевантажувальний термінал може обслуговувати до 400 вантажівок, просушувати 3,6 тис. тонн та відвантажувати на водний транспорт 12 тис. тонн збіжжя. Також потужності філії “Зеленодольська” дозволяють одночасно зберігати 76 тис. тонн сільгосппродукції, а за рік підприємство може приймати 300 тис. тонн зерна, що розвантажуватиме внутрішньообласні та міжобласні автошляхи країни на понад 12,5 тис. вантажівок.

Перегляди: 1