Головна Новини Новини компаній KSG Agro вперше отримало від свинарства більший дохід ніж від рослинництва

KSG Agro вперше отримало від свинарства більший дохід ніж від рослинництва

Валовий дохід KSG Agro від реалізації свинарської продукції за 9 місяців 2020 року досяг $7,4 млн., Цей показник агрохолдингу вперше в його історії перевищив валовий дохід від реалізації рослинницької продукції, що склав $6,9 млн. Таким чином співвідношення цих показників склало 51% до 47% на користь сегмента свинарства, повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії.

“Ми свідомо робимо ставку на сегмент свинарства, в якому у нас незаперечні конкурентні переваги, зокрема, високоякісна генетика”, – прокоментував голова Ради директорів KSG Agro Сергій Касьянов.

Таким чином, рослинництво втрачає за показником валового доходу, оскільки перестає грати “першу скрипку” серед продуктів компанії. Рослинницька продукція починає відігравати другорядну роль, оскільки одним з її основних завдань стає виробництво сировини для виробництва комбікормів.

“Все це повністю відповідає нашій стратегії фокусування на свинарстві, як основного виду діяльності агрохолдингу”, – зазначили в KSG Agro.

Перегляди: 0