Головна Новини Новини компаній Порт “Ніка-Тера” розширив власний парк тепловозів

Порт “Ніка-Тера” розширив власний парк тепловозів

“Морський спеціалізований порт НІКА-ТЕРА”, що входить в Group DF, поповнив свій залізничний парк новим локомотивом ЧМЕ-3, збільшивши кількість власних тепловозів до 10 одиниць. Про це “ПроАгро Груп” повідомила прес-служба порту.

Закупівля нового локомотива здійснена у рамках масштабної програми по збільшенню пропускної спроможності порту, реалізація якої почалася 3 роки тому.

Локомотив модернізований для виконання вивізної, маневрової й легкої магістральної роботи на залізничних коліях.

“Покупка ще одного локомотива – це додаткові логістичні можливості для наших клієнтів, більша виробнича незалежність і маневровість. Це також зниження виробничих ризиків. Ми маємо намір збільшувати пропускну здатність порту і покращувати рівень обслуговування наших клієнтів, які активно використовують залізничний транспорт для доставлення вантажів в порт”, – прокоментував начальник порту “МСП НІКА-ТЕРА” Алім Агакішиєв.

ЧМЕ-3 – вантажний шестіосний маневровий тепловоз з електричною передачею і дизельної силовою установкою. Локомотив оснащений сучасними системами управління, які гарантують комфортні і безпечні умови роботи машиністів.

“У порту працюють 10 локомотивів, і всі вони періодично проходять ремонт або техобслуговування. Ремонт локомотива в середньому займає 90 діб. Зараз, після покупки, в порту оптимальна кількість локомотивів для повноцінного і безперебійного забезпечення всього виробничого процесу і стабілізації постачання”, – зазначив начальник порту “МСП НІКА-ТЕРА”.

Перегляди: 5