Головна Новини Новини компаній Ristone Holdings оновлює власні потужності зернозберігання

Ristone Holdings оновлює власні потужності зернозберігання

Протягом 2020 року ТОВ “Орільський об’єднаний елеватор” компанії Ristone Holdings прийняв на зберігання понад 200 тис. тонн зернових культур, зокрема: ячменю – близько тис. тонн, пшениці – близько 75 тис. тонн, гороху і жита – по 1,5 тис. тонн, кукурудзи – близько 30 тис. тонн, соняшнику – близько 90 тис. тонн, ріпаку – 3,5 тис. тонн. Про це повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на інформацію компанії.

Зазначається, що попри всі труднощі минулого року, елеваторний напрямок в холдингу розвивався і оновлювався. Був проведений капітальний ремонт силосів 303, 304 на дільниці №1 відділення “Губиниха”. Для виробничо-технічної лабораторії “Губиниха” також був придбаний новий лабораторний пристрій – вимірювач деформації клейковини ВДК-VL.

У відділенні “Перещепине” будується ємність на 20 тис. кубічних метрів для зберігання зернових і технічних культур з окремим автотранспортним прийманням, очищенням, сушінням і видачею на виробництво.

“В цілому, у 2020 році були своєчасно проведені необхідні поточні ремонти на всіх виробничих відділеннях об’єднаного елеватора”, – поінформували в Ristone Holdings.

Перегляди: 4