Головна Новини Новини компаній Компанія АВК потішила веганів рослинною котлетою без вмісту паперу

Компанія АВК потішила веганів рослинною котлетою без вмісту паперу

Кондитерська компанія АВК виготовила котлету для бургера з рослинної сировини, яка може слугувати повноцінною заміною аналогічній продукції з м’яса. Про це повідомив власник компанії Володимир Авраменко на своїй сторінці у Facebook, передає “ПроАгро Груп”.

“Вегани, досить їсти папір! Сьогодні я з задоволенням представляю вам Dreameat і говорю відкрито – це новаторство! Новаторство саме тому, що це доступна, повноцінна альтернатива м’ясу тваринного походження”, – написав він.

В одній котлеті – 21 грам збалансованого за амінокислотним складом білка, а також Dreameat збагачений клітковиною продукт, джерело заліза і фосфору.

“Ми зробили продукт без антибіотиків, холестерину, штучних ароматизаторів, барвників та консервантів. Ми подбали, щоб він був натуральним, на 100% рослинним і максимально смачним”, – зазначив власник АВК.

Він запевнив, що ця котлета – перший рослинне м’ясо на ринку без змісту метилцелюлози, тобто без вмісту без паперу.

За словами Авраменка, над розробкою рецептури працювали кращі технологи – додавали компоненти, тестували, знову і знову міняли складові, щоб цей продукт з’явився на столі споживачів. Наразі компанія АВК шукає дистриб’юторів своєї новаторської котлети.

Перегляди: 1