Головна Новини Експертна думка Нові долота 80/120 мм від Väderstad забезпечують інтенсивне перемішування

Нові долота 80/120 мм від Väderstad забезпечують інтенсивне перемішування

Компанія Väderstad представляє нові долота 80/120 мм, виготовлені з високоякісної шведської сталі. Долота 80/120 мм забезпечують агресивний обробіток в поєднанні з дуже інтенсивним перемішуванням. Вони встановлюються на культиватори Cultus, Opus та TopDown.

На робочій глибині 10-15 сантиметрів долота 80/120 мм поєднують переваги доліт 80 мм та 120 мм в одному.

“Вузька нижня частина долота 80/120 має велику проникну здатність в ґрунт, тоді як верхня широка частина інтенсивно перемішує солому”, – говорить Магнус Самуельссон, розробник концепції Väderstad.

Використання оригінальних деталей – це гарантія того, що машина Väderstad буде працювати так, як це було задумано. Запасні частини розробляються та виготовляються в місті Оверум, Швеція, де компанія Väderstad Components має свою фабрику та нову лабораторію технології матеріалів, де проводяться численні випробування в пошуках найкращого матеріалу для використання в запасних частинах.

“Як і всі наші оригінальні запчастини, нові долота 80/120 мм виготовлено з високоякісної шведської сталі на власному заводі Väderstad Components”, – зазначає Магнус Самуельссон.

Нові долота Väderstad 80/120 мм доступні для замовлення з жовтня 2020 року.

Перегляди: 0