Головна Новини Наші новини Сівалки серії Tempo підвищують точність висівання озимого ріпаку та цукрових буряків

Сівалки серії Tempo підвищують точність висівання озимого ріпаку та цукрових буряків

Комплект для висівання дрібнонасіннєвих культур, призначений для застосування на високошвидкісних сівалках Vaderstad сімейства Tempo, дає змогу підвищити точність під час сівби таких культур, як озимий ріпак і цукрові буряки.

Цей новий комплект для висіву, застосований на сівалках Vaderstad сімейства Tempo, значно поліпшує результати сівби культур із дрібним насінням. Завдяки цьому підвищується продуктивність і розширюються можливості використання високошвидкісних сівалок у фермерських господарствах.

Кукурудза, цукрові буряки, соя, соняшник, озимий ріпак, бавовник, сорго й багато інших рослин – сівалки Tempo компанії Vaderstad здатні висівати широкий спектр рослин із бездоганним результатом.

Комплект для висіву дрібнонасіннєвих культур придатний для установлення на сівалки Tempo всіх моделей – від 4-рядної сівалки Tempo R4 до 24-рядної Tempo L24.

Сівба дрібнонасіннєвих культур, які висівають на невелику глибину, потребує застосування сівалки з дуже обережним поводженням із насінням. Основними компонентами комплекту для висівання дрібнонасіннєвих культур є амортизовані опорні колеса з можливістю регулювання кута розташування загортальних коліс.

Призначення підпружиненого прикочувального колеса- забезпечення оптимального контакту між насінням і ґрунтом, коли насіння подається з висівної трубки.

Облаштування прикочувальних коліс амортизатором дає змогу регулювати дію механізму так, щоб забезпечити дбайливе поводження з насінням. Завдяки цьому можна досягти оптимальних умов роботи з дрібнонасіннєвими культурами, які висівають на невелику глибину, наприклад з озимим ріпаком і цукровими буряками.

Забезпечити ретельне закривання посівного ложа за невеликої глибини висіву можна шляхом регулювання кута положення загортальних коліс: його можна легко змінити за допомогою важеля на кожній висівній секції.

Перегляди: 2