Головна Новини Ринок України Технології для виноградників: UKRAVIT провела семінар для найбільших виноробних господарств України

Технології для виноградників: UKRAVIT провела семінар для найбільших виноробних господарств України

Що може зацікавити представників найбільших виноробних господарств України? Звісно, можливість дізнатися про нові технології захисту та живлення винограду. Бо хоч виноградарство і досить традиційна галузь, зміни клімату і еволюція шкідників потребують постійного пошуку нових систем захисту і підживлення для цієї культури. Тому 8 серпня представники ГК “UKRAVIT” провели практичний семінар з цієї проблематики і поділилися з виноградарями своїм досвідом.

Семінар відбувся на “Виноробному господарстві князя П. М. Трубецького” – єдиному історичному шато в Україні, де вино виробляють із власного винограду вже більше 120 років. Його відвідали представники найбільших виноробних господарств України – “Шабо”, “Одесавинтрест”, “Таврія”, “Чорноморська перлина”, а також аграрії з Молдови. В ході семінару вони поспілкувалися з керівництвом компанії, дізналися про продуктові новинки, ознайомилися з новими технологіями та їх перевагами і отримали рекомендації від менеджерів з технічної підтримки щодо захисту винограду.

Особливе зацікавлення викликала можливість співпрацювати з “Інститутом здоров’я рослин”, який цього літа відкрився у Черкасах.

В Інституті проводять дослідження будь-якої складності – від вивчення зразка ґрунту чи рослинного матеріалу до розробки індивідуальної технології захисту та підживлення винограду і прогнозування врожаю на наступний сезон. Саме науковий підхід та застосування технологій дозволять перетворити виноградарство в Україні з перспективної галузі на передову“, – впевнений власник ГК “UKRAVIT” Віталій Ільченко.

Перегляди: 0