Головна Новини Ринок України Місія КНР завершила оцінку системи державного контролю за здоров’ям птиці в Україні

Місія КНР завершила оцінку системи державного контролю за здоров’ям птиці в Україні

В Україні завершила свою роботу місія Китайської Народної Республіки, яка перебувала в нашій державі з метою оцінки системи державного контролю за здоров’ям птиці.

Як повідомляє “ПроАгро” з посиланням на прес-службу Держпродспоживслужби, китайські колеги ознайомилися зі структурою, функціями і повноваженнями Держпродспоживслужби та її територіальних органів, системою державних лабораторій, заходами контролю за здоров’ям птиці, з процедурами державного контролю тощо.

Під час роботи місія КНР також ознайомилася з роботою ДНДІ з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи, регіональних лабораторій, територіальних органів Держпродспоживслужби, відвідала ферми з вирощування птиці, птахофабрики, а також провела зустрічі з представниками профільної асоціації птахівників.

“У цілому китайські колеги високо оцінили як рівень підготовки спеціалістів ветеринарної медицини, так і систему державного контролю за здоров’ям птиці. Отримані у рамках місії результати будуть узагальнені та проаналізовані, після чого вони будуть оприлюднені у формі фінального звіту на сайті компетентного органу”, – зауважили в Держпродспоживслужбі.

Перегляди: 0