Головна Новини Ринок України В Івано-Франківській області вилучили з реалізації фальсифіковане вершкове масло

В Івано-Франківській області вилучили з реалізації фальсифіковане вершкове масло

Позапланова перевірка магазину “Рукавичка” ТзОВ ТВК “Львівхолод” у Калуші виявила реалізацію фальсифікованого солодковершкового масла “Селянське Самбірське” 73% жирності виробництва ПАТ “Калуський молокозавод”, виготовленого на замовлення львівського ТзОВ “ЮНІМОЛ”.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу Держпродспоживслужби, дані на упаковці масла не збігалися з даними декларації виробника в частині адреси виробника харчового продукту та потужності виробництва, що дало підстави для підозри у фальсифікації продукції.

Відповідно до реєстру операторів ринку харчових продуктів, встановлено, що ПАТ “Калуський молокозавод” не проводить виробничої діяльності, і згадане масло на його потужностях не виготовлялося.

Калуське міське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області зняло з реалізації партію солодковершкового масла “Селянське Самбірське”.

Проби цього масла направлено в лабораторію для дослідження на фізико-хімічні, мікробіологічні показники й рослинні жири.

Перегляди: 0