Головна Новини Ринок України За перший тиждень весни ціни на живець свиней в Україні не змінились

За перший тиждень весни ціни на живець свиней в Україні не змінились

Упродовж першого тижня весни цінова ситуація на ринку живця свиней залишалася досить спокійною: ціни закупівлі коливалися в межах діапазону попереднього тижня.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу асоціації “Свинарі України”, більшість виробників свинини реалізовували свиней в межах 39,5-41 грн/кг, як і тижнем раніше.

Зростання або зниження цін було епізодичним і незначним (+/- 0,25-0,5 грн/кг), внаслідок чого середньоринкова позначка 10-го тижня цього року майже співпала з її значенням у кінці зими.

“Не зважаючи на низьковолатильну динаміку цін упродовж останніх трьох тижнів, гравці ринку не відкидають можливості незначного їх послаблення з другої декади березня. Основним аргументом такої зміни оператори вважають початок передвеликоднього посту, що буде причиною послаблення споживчої активності, особливо на заході країни”, – зауважили в АСУ.

За результатам опитування учасників асоціації “М’ясна галузь”, цього тижня свинина живою вагою трохи “просяде” в ціні – до 39-40,5 грн/кг.

Перегляди: 0