Головна Новини Ринок України Україна продовжила обмеження на імпорт російських товарів до кінця 2020 року

Україна продовжила обмеження на імпорт російських товарів до кінця 2020 року

Кабінет міністрів України прийняв рішення про продовженні до 31 грудня 2020 року обмеження на імпорт в країну ряду видів продукції, країною походження яких є Російська Федерація.

Як повідомляє “ПроАгро Груп”, відповідна постанова № 605 “Про внесення змін до постанови Кабінету міністрів України від 30 грудня 2015 р. № 1147” від 5 липня 2019 року розміщена на офіційному сайті уряду.

Зокрема, продовжується заборона на імпорт в Україну продукції хімічної промисловості для сільського господарства (гербіциди, фунгіциди, інсектициди, родентициди), ряду видів харчової продукції, корми для тварин та ін.

Документом встановлюється, що “ввезення товарів за переліком згідно з додатком та їх митне оформлення дозволяються на суму здійсненої суб’єктами господарської діяльності України передоплати за поставку таких товарів, якщо зазначена передоплата була здійснена до введення в дію застосованої цією постановою заборони та за умови попереднього отримання документального підтвердження здійснення такої передоплати Державною фіскальною службою від банківської установи за зверненням суб’єкта господарської діяльності України”.

Перегляди: 0