Головна Новини Ринок України Держгеокадастр запустив оновлену версію Публічної кадастрової карти

Держгеокадастр запустив оновлену версію Публічної кадастрової карти

Держгеокадастр та ДП “Центр ДЗК” запустили тестову версію Публічної кадастрової карти з новою архітектурою, дизайном та інтерфейсом, адаптованим для використання на мобільних пристроях.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу Мінагрополітики, адреса оновленої версії Публічної кадастрової карти на період тестування – https://newmap.land.gov.ua, згодом портал буде доступний за традиційним посиланням https://map.land.gov.ua.

Відтепер, крім звичних для користувачів сервісів, Публічна кадастрова карта забезпечує можливість навігації по карті за назвою населеного пункту, пошуку за географічними координатами.

У разі використання мобільної версії на карті доступні елементи геолокації. Завдяки впровадженим змінам забезпечується швидкість обробки даних, а також зручність пошуку необхідної інформації.

Для подальшого вдосконалення роботи Публічної кадастрової карти відвідувачі мають змогу взяти участь в опитуванні та надати пропозиції або коментарі щодо покращення її роботи. Форма опитування розміщена вгорі сторінки тестової версії.

Перегляди: 0