Головна Новини Ринок України В Україні розпочала роботу місія КНР з оцінки системи державного контролю за...

В Україні розпочала роботу місія КНР з оцінки системи державного контролю за виробництвом шроту

З 12 по 21 вересня в Україні працюватиме місія Генеральної митної адміністрації Китайської Народної Республіки (GACC) щодо оцінки системи державного контролю за вирощуванням ріпаку для виробництва ріпакового шроту.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу Держпродспоживслужби, в рамках роботи в Україні місія відвідає Київську, Одеську, Вінницьку області.

За цей час інспектори ознайомляться з роботою Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи, регіональних лабораторій, територіальних органів Держпродспоживслужби, підприємств з вирощування ріпаку та виробництва шроту ріпакового у зазначених областях.

Зазначається, що робота місії компетентного органу КНР є продовженням домовленостей, досягнутих за результатами офіційного візиту до України делегації Генеральної митної адміністрації КНР на чолі з Віце-міністром паном Лі Гуо, який відбувся 4-7 серпня 2019 року.

Перегляди: 0