Головна Новини Ринок України Партнерська програма Агропросперіс Банку та LEMKEN

Партнерська програма Агропросперіс Банку та LEMKEN

Агропросперіс Банк, який спеціалізується на кредитуванні агровиробників, та всесвітньо відомий виробник сільгосптехніки LEMKEN запустили нову партнерську програму, яка робить якісну та високопродуктивну німецьку техніку ще доступнішою для аграріїв України.

Про це повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на ap-bank.com.

За програмою агровиробники із земельною банком від 100 га можуть придбати техніку за привабливими відсотковими ставками – від 15,90% річних у гривні та від 5,21% у доларах США.

До основних переваг пропозиції належить: перший внесок – від 0%, термін фінансування – до 7 років, відсутність витрат на оцінку і страхування застави.

Компанія LEMKEN – провідний європейський виробник якісних та високопродуктивних с/г агрегатів для обробітку ґрунту, посіву та захисту рослин. LEMKEN – це 240 років досвіду, 1600 працівників, 4 заводи та понад 390 млн євро обороту.

Агропросперіс Банк – банк, який спеціалізується на кредитуванні малих і середніх агровиробників. Банк першим в Україні надає фінансування під заставу майбутнього врожаю та аграрних розписок (з 2016 року). 100% іноземний капітал (США та Європа).

Перегляди: 0