Головна Новини Ринок України ViOil нарощує виробництво високоолеїнової соняшникової олії

ViOil нарощує виробництво високоолеїнової соняшникової олії

З початку поточного сезону промислова група ViOil переробила 155 тис. тонн насіння високоолеїнового соняшнику.

Про це повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на vioil.com.

Компанія нарощує обсяги виробництва високоолеїнової соняшникової олії, оскільки попит на неї на світовому ринку продовжує зростати.

“За своїми харчовими характеристиками високоолеїнова соняшникова олія не поступається оливковiй. Але виробництвом оливкової олії займаються невеликі компанiї i ціна на неї стабiльно висока. Застосування високоолеїнової олії дозволяє виробляти якісні та корисні продукти харчування за доступною ціною”, – розповідає начальник відділу збуту готової продукції промислової групи ViOil Богдан Коровій.

За його словами, всю високоолеїнову продукцію компанія відправляє на експорт. Її основними покупцями залишаються країни Євросоюзу, зокрема, Італія, Іспанія, Нідерланди, та Південно-Східної Азії – Китай і Японія.

“Ми постійно в пошуках нових ринків збуту. У цьому маркетинговому році розпочали поставки високоолеїнової олії до Малайзії, Нової Зеландії та Сингапуру””, – зазначив Богдан Коровій.

Він також повідомив, що навесні заводи промислової групи ViOil планують переробити ще близько 80 тис. тонн насіння високоолеїнового соняшнику.

Перегляди: 2