Головна Новини Ринок України Перевезення вантажів залізницею не подорожчає

Перевезення вантажів залізницею не подорожчає

АТ “Укрзалізниця” імплементує новий договір на перевезення вантажів без жодних змін у вартості послуг. Про це повідомив Роман Веприцький, в. о. члена правління АТ “Укрзалізниця”, повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на info.uz.ua.

“Завдяки спільній роботі з Міністерством інфраструктури України та ринком була визначена та вирішена низка додаткових питань. Ми відпрацювали всі зауваження ринку. Одним із таких було питання змін у тарифах при введенні нового договору. Одразу хочу повідомити, що введення нового договору не позначиться на вартості послуг, що надаються нашим клієнтам”, – розповідає Роман Веприцький.

За його словами, “Укрзалізниця” дослухалася до ринку та запровадила порядок звернення клієнтів щодо змін у договорі. “Принциповим було питання відсутності можливості оскарження додаткових змін, які вносить АТ „Укрзалізниця“. Після проведення консультацій були внесені правки, згідно з якими з’явився порядок звернення клієнтів з приводу будь-яких змін у договорі. Тобто ми готові й надалі опрацьовувати всі пропозиції та зауваження, які будуть у майбутньому озвучуватися стосовно нового договору”, – підкреслив в. о. члена правління АТ “Укрзалізниця”.

Також “Укрзалізниця” впроваджує економічні стимули для ефективнішого використання власних вагонів. “З новим договором ми впровадимо низку клієнтоорієнтованих заходів, які стануть стимулом для використання вагонів власності „Укрзалізниці“”, – наголошує Роман Веприцький.

Перегляди: 0