Головна Новини Ринок України Наслідки дефіциту сої на ринку

Наслідки дефіциту сої на ринку

За підсумками січня – травня 2020 року, через дефіцит соєвих бобів, спостерігається скорочення виробництва продуктів переробки сої:

олія соєва – 86,3%;

шрот соєвий – 85,4%.

Водночас, як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на ukroilprom.org.ua, у січні – травні 2020 року порівняно з відповідним періодом 2019 року спостерігається зростання виробництва таких видів олійно-жирової продукції:

  • олія соняшникова нерафінована – 108%;
  • олія соняшникова рафінована – 123,1%;
  • шрот соняшниковий – 104,2%;
  • маргаринова продукція – 111%.
Перегляди: 1