Головна Новини Ринок України Зараз вигідніше продавати борошно на внутрішньому ринку, ніж експортувати – думка

Зараз вигідніше продавати борошно на внутрішньому ринку, ніж експортувати – думка

В. о. голови правління АТ “Державна продовольчо-зернова корпорація України” Василь Коваленко вважає, що українським виробникам борошна зараз вигідніше продавати свою продукцію в середині країни, а ніж відправляти її на експорт.

Про це повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на інформацію корпорації у Facebook.

“Зараз склалася така ситуація, що вартість борошна на $10 вища за вартість пшениці. У порту пшениця коштує по $204 за 1 т, а борошно – по $215 за 1 т. Тобто, виробляючи борошно, ми свідомо йдемо навіть не в нуль, а в мінус”, – зазначив Коваленко.

Перегляди: 2