Головна Новини Ринок України В Україні запрацював новий завод з виробництва міндобрив

В Україні запрацював новий завод з виробництва міндобрив

Компанія “Українські мінеральні добрива” відкрила комплекс із виробництва мінеральних добрив у м. Кривий Ріг. Основний продукт – азотно-сірчані та комплексні добрива, створені на основі сульфату амонію.

Про це повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на Re-solutions.com.ua.

Виробничі потужності нового виробника дають змогу забезпечити українських аграріїв готовою продукцією до 100 тис. тонн щороку. Загальний обсяг інвестицій становив понад 11 млн. дол. США.

“Побудовані ще в радянські часи заводи не витримують конкуренції із закордонними виробниками. Одна з причин – потреба в модернізації, а ще краще в побудові нових сучасних виробництв, які були б здатні виробляти продукцію на сучасному технологічному рівні. Відкривши комплекс із виробництва мінеральних добрив, компанія „Українські мінеральні добрива“ зробила перший крок у цьому напрямку”, – зауважив Олексій Афанасьєв, генеральний директор УМД.

Виробничий комплекс застосовує енергоефективну та екологічно безпечну технологію виробництва гранульованих добрив на основі технології компактування. Його оснащено новим сучасним та автоматизованим обладнанням японсько-німецького холдингу Hosokawa Alpine з більш ніж 100-річним досвідом у цій галузі. На підприємстві створено багаторівневу систему контролю якості сировини й готового продукту. Усі заміри проводяться у власній лабораторії. Для гранулювання використовується українська сировина з різних джерел з гарантованими законтрактованими обсягами постачання.

Перегляди: 1