Головна Новини Ринок України Запчастини до Claas тепер можна придбати он-лайн

Запчастини до Claas тепер можна придбати он-лайн

Згідно з поточними вимогами органів охорони здоров’я, компанія Claas розширила можливості роботи інтернет-магазинів і запровадила нову послугу он-лайн замовлення й оперативного самовивозу.

Про це повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на “Інфоіндустрію”.

Починаючи з листопада 2020 року, клієнти Claas можуть замовляти запасні частини та комплектуючі до своїх машин через спеціальну платформу Farm Parts Shop лише за кілька кліків. Усі посилання на товари доступні на клієнтській платформі connect.сlaas.com й безпосередньо пов’язані з дилерами Claas.

У спеціальному додатку Claas Connect будь-який клієнт бренду може швидко знайти потрібні йому запчастини в електронному каталозі Parts Docs. Замовлення на товар можна розмістити у свого дилера в цілодобовому режимі 24/7. Після чого він стане доступним у магазині за принципом “клікни й забери”.

У базі товарів Farm Parts Shop клієнти знайдуть більш як 4 мільйонів варіантів найменувань. Каталог включає широку лінійку товарів, різних деталей, комплектуючих, сполучних та гідравлічних установок, електричних систем, двигунів та редукторів.

Перегляди: 2