Головна Новини Ринок України В Маріупольському порту монтують станцію розвантажування зерновозів

В Маріупольському порту монтують станцію розвантажування зерновозів

В Маріупольському порту продовжується будівництво першої черги зернового комплексу. Вже завершено роботи по улаштуванню всіх фундаментів споруд, зовнішніх мереж водопроводу та побутової каналізації, монтаж металевих конструкцій норійної вежі №2, вагової башти, транспортної галереї з опорами по ряду “А”, операторської з щитовою.

Зараз будівельники зайняті монтажем металевих конструкцій станції розвантаження автомобілів, а також її нижніх розвантажувально-завантажувальних бункерів, повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на інформацію порту в Facebook.

Неможливо переоцінити значення для маріупольських портовиків такого величезного інвестиційного проєкту, як зерновий комплекс, тому керівництво підприємства приділяє йому особливу увагу.

“Ми повинні запустити комплекс в експлуатацію вже до початку збору нового врожаю. Очікуємо, що лише перша черга принесе щороку до обсягу вантажопереробки додатковий мільйон тонн. А ще ми значно покращимо сервіс, що дуже важливо для вантажовідправників зерна, а значить, вони будуть зацікавлені відправляти вантаж саме через Маріупольський порт”, – зазначив в. о. директора порту Ігор Барський.

Перегляди: 0