Головна Група 07. Овочі та деякі їстівні коренеплоди і бульби

    Група 07. Овочі та деякі їстівні коренеплоди і бульби

    Група 07
    Овочі та деякі їстівні коренеплоди і бульби

    Примітки:

    1. Ця група не включає кормові продукти, класифіковані в товарній позиції 1214.
    2. У товарних позиціях 0709 – 0712 термін “овочі” включає також їстівні гриби, трюфелі, маслини, або оливки, каперси, кабачки, гарбузи, баклажани, цукрову кукурудзу (Zea mays var. saccharata), перець роду Capsicum або Pimenta, фенхель, петрушку, купир, естрагон, крес-салат і майоран культурний (Majorana hortensis або Origanum majorana).
    3. Товарна позиція 0712 включає сушені овочі всіх видів, зазначені в товарних позиціях 0701 – 0711, крім:

    (a) сушених бобових овочів, лущених (товарна позиція 0713);

    (b) цукрової кукурудзи у вигляді, зазначеному в товарних позиціях 1102 – 104;

    (c) борошна, круп, порошків, гранул, пластівців з картоплі (товарна позиція 1105);

    (d) борошна, круп, порошків із сушених бобових овочів товарної позиції 0713 (товарна позиція 1106).

    1. До цієї групи не включається перець роду Capsicum або Pimenta, сушений, подрібнений або мелений (товарна позиція 0904).

    Код

    Назва

    Ставки мита, %

    Додаткові ОВО

    преференційна

    пільгова

    повна

    0701

    Картопля, свіжа або охолоджена:

     

     

     

     

    0701 10 00 00

    – насіннєва

     

    2

    2

    0701 90

    – інша:

     

     

     

     

    0701 90 10 00

    – – для виробництва крохмалю

     

    10

    10

    – – інша:

     

     

     

     

    0701 90 50 00

    – – – молода, з 1 січня до 30 червня

     

    10

    10

    0701 90 90 00

    – – – інша

     

    10

    10

    0702 00 00 00

    Помідори, свіжі або охолоджені

     

    10

    10

    0703

    Цибуля ріпчаста, цибуля-шалот, часник, цибуля-порей та інші цибулинні овочі, свіжі або охолоджені:

     

     

     

     

    0703 10

    – цибуля ріпчаста і цибуля-шалот:

     

     

     

     

    – – цибуля ріпчаста:

     

     

     

     

    0703 10 11 00

    – – – насіннєва

     

    10

    10

    0703 10 19 00

    – – – інша

     

    10

    10

    0703 10 90 00

    – – цибуля-шалот

     

    10

    10

    0703 20 00 00

    – часник

     

    10

    10

    0703 90 00 00

    – цибуля-порей та інші цибулинні овочі

     

    20

    20

    0704

    Капуста головчаста, капуста цвітна, капуста броколі, кольрабі, капуста листова та аналогічні їстівні овочі роду Brassica, свіжі або охолоджені:

     

     

     

     

    0704 10 00 00

    – капуста цвітна та капуста броколі

     

    10

    10

    0704 20 00 00

    – капуста брюссельська

     

    20

    20

    0704 90

    – інші:

     

     

     

     

    0704 90 10 00

    – – капуста білоголова та червоноголова

     

    20

    20

    0704 90 90 00

    – – інша

     

    20

    20

    0705

    Салат-латук (Lactuca sativa) і цикорій (Cichorium spp.), свіжі або охолоджені:

     

     

     

     

    – салат-латук:

     

     

     

     

    0705 11 00 00

    – – головчасті сорти

     

    20

    20

    0705 19 00 00

    – – інші

     

    20

    20

    – цикорій:

     

     

     

     

    0705 21 00 00

    – – цикорій звичайний (Cichorium intybus var. foliosum)

     

    20

    20

    0705 29 00 00

    – – інший

     

    20

    20

    0706

    Морква, ріпа, столові буряки, солодкий корінь, редька, селера коренева та аналогічні їстівні коренеплоди, свіжі або охолоджені:

     

     

     

     

    0706 10 00 00

    – морква та ріпа

     

    20

    20

    0706 90

    – інші:

     

     

     

     

    0706 90 10 00

    – – селера коренева

     

    20

    20

    0706 90 30 00

    – – хрін звичайний (Cochlearia armoracia)

     

    20

    20

    0706 90 90 00

    – – інші

     

    20

    20

    0707 00

    Огірки, корнішони, свіжі або охолоджені:

     

     

     

     

    0707 00 05 00

    – огірки

     

    10

    10

    0707 00 90 00

    – корнішони

     

    10

    10

    0708

    Бобові овочі, лущені або нелущені, свіжі або охолоджені:

     

     

     

     

    0708 10 00 00

    – горох (Pisum sativum)

     

    20

    20

    0708 20 00 00

    – квасоля (Vigna spp., Phaseolus spp.)

     

    20

    20

    0708 90 00 00

    – інші бобові овочі

     

    20

    20

    0709

    Інші овочі, свіжі або охолоджені:

     

     

     

     

    0709 20 00 00

    – спаржа

     

    20

    20

    0709 30 00 00

    – баклажани (бадріджани)

     

    20

    20

    0709 40 00 00

    – інша селера, крім селери кореневої

     

    20

    20

    – гриби та трюфелі:

     

     

     

     

    0709 51 00 00

    – – гриби роду Agaricus (печериці, або шампіньйони)

     

    20

    20

    0709 59

    – – інші:

     

     

     

     

    0709 59 10 00

    – – – лисички

     

    20

    20

    0709 59 30 00

    – – – білі гриби

     

    20

    20

    0709 59 50 00

    – – – трюфелі

     

    20

    20

    0709 59 90 00

    – – – інші

     

    10

    10

    0709 60

    – перець роду Capsicum або роду Pimenta:

     

     

     

     

    0709 60 10 00

    – – солодкий перець

     

    20

    20

    – – інший:

     

     

     

     

    0709 60 91 00

    – – – роду Capsicum для виробництва капсицину чи олійно-смолистих барвників

     

    17

    17

    0709 60 95 00

    – – – для промислового виробництва ефірних олій чи резиноїдів

     

    20

    20

    0709 60 99 00

    – – – інший

     

    15

    15

    0709 70 00 00

    – шпинат, шпинат новозеландський і лобода

     

    15

    15

    – інші:

     

     

     

     

    0709 91 00 00

    – – артишоки

     

    20

    20

    0709 92

    – – маслини, або оливки:

     

     

     

     

    0709 92 10 00

    – – – призначені для вживання, крім виробництва олії

     

    10

    10

    0709 92 90 00

    – – – інші

     

    10

    10

    0709 93

    – – гарбузи, кабачки та інші овочі родини гарбузових (Cucurbita spp.):

     

     

     

     

    0709 93 10 00

    – – – кабачки

     

    20

    20

    0709 93 90 00

    – – – інші

     

    20

    20

    0709 99

    – – інші:

     

     

     

     

    0709 99 10 00

    – – – салатні овочі, крім салату-латука (Lactuca sativa) і цикорію (Cichorium spp.)

     

    10

    10

    0709 99 20 00

    – – – буряк листовий і артишок іспанський

     

    10

    10

    0709 99 40 00

    – – – каперси

     

    10

    10

    0709 99 50 00

    – – – фенхель

     

    20

    20

    0709 99 60 00

    – – – цукрова кукурудза

     

    20

    20

    0709 99 90 00

    – – – інші

     

    20

    20

    0710

    Овочі (сирі або варені у воді чи на парі), морожені:

     

     

     

     

    0710 10 00 00

    – картопля

     

    15

    15

    – бобові овочі, лущені або нелущені:

     

     

     

     

    0710 21 00 00

    – – горох (Pisum sativum)

     

    10

    10

    0710 22 00 00

    – – квасоля (Vigna spp., Phaseolus spp.)

     

    10

    10

    0710 29 00 00

    – – інші

     

    10

    10

    0710 30 00 00

    – шпинат, шпинат новозеландський і лобода

     

    20

    20

    0710 40 00 00

    – цукрова кукурудза

     

    20

    20

    0710 80

    – інші овочі:

     

     

     

     

    0710 80 10 00

    – – маслини, або оливки

     

    10

    10

    – – перець роду Capsicum або роду Pimenta:

     

     

     

     

    0710 80 51 00

    – – – перець солодкий

     

    15

    15

    0710 80 59 00

    – – – інший

     

    15

    15

    – – гриби:

     

     

     

     

    0710 80 61 00

    – – – роду Agaricus (печериці, або шампіньйони)

     

    15

    15

    0710 80 69 00

    – – – інші

     

    15

    15

    0710 80 70 00

    – – помідори

     

    15

    15

    0710 80 80 00

    – – артишоки

     

    15

    15

    0710 80 85 00

    – – спаржа

     

    7

    7

    0710 80 95 00

    – – інші

     

    15

    15

    0710 90 00 00

    – овочеві суміші

     

    10

    10

    0711

    Овочі, консервовані для тимчасового зберігання (наприклад діоксидом сірки, у розсолі, сірчаній воді або іншому розчині, що забезпечує їх тимчасову консервацію), але в такому вигляді непридатні для безпосереднього використання в їжу:

     

     

     

     

    0711 20

    – маслини, або оливки:

     

     

     

     

    0711 20 10 00

    – – призначені для вживання, крім виробництва олії

     

    5

    5

    0711 20 90 00

    – – інші

     

    5

    5

    0711 40 00 00

    – огірки, корнішони

     

    20

    20

    – гриби та трюфелі:

     

     

     

     

    0711 51 00 00

    – – гриби роду Agaricus (печериці, або шампіньйони)

     

    20

    20

    0711 59 00 00

    – – інші

     

    20

    20

    0711 90

    – інші овочі; овочеві суміші:

     

     

     

     

    – – овочі:

     

     

     

     

    0711 90 10 00

    – – – перець роду Capsicum або роду Pimenta, крім солодкого перцю

     

    20

    20

    0711 90 30 00

    – – – цукрова кукурудза

     

    5

    5

    0711 90 50 00

    – – – цибуля ріпчаста

     

    20

    20

    0711 90 70 00

    – – – каперси

     

    5

    5

    0711 90 80 00

    – – – інші

     

    20

    20

    0711 90 90 00

    – – овочеві суміші

     

    20

    20

    0712

    Овочі сушені, цілі, нарізані шматками, скибками, подрібнені чи у вигляді порошку, але без будь-якої подальшої обробки:

     

     

     

     

    0712 20 00 00

    – цибуля ріпчаста

     

    15

    15

    – гриби, аурикулярії (Auricularia spp.), тремелові гриби (Tremella spp.) і трюфелі:

     

     

     

     

    0712 31 00 00

    – – гриби роду Agaricus (печериці, або шампіньйони)

     

    5

    5

    0712 32 00 00

    – – аурикулярії (Auricularia spp.)

     

    5

    5

    0712 33 00 00

    – – тремелові гриби (Tremella spp.)

     

    5

    5

    0712 39 00 00

    – – інші

     

    5

    5

    0712 90

    – інші овочі; овочеві суміші:

     

     

     

     

    0712 90 05 00

    – – картопля, включаючи нарізану шматками чи скибками, але без будь-якої подальшої обробки

     

    20

    20

    – – цукрова кукурудза (Zea mays var. saccharata):

     

     

     

     

    0712 90 11 00

    – – – гібрид для сівби

     

    20

    20

    0712 90 19 00

    – – – інша

     

    10

    10

    0712 90 30 00

    – – помідори

     

    20

    20

    0712 90 50 00

    – – морква

     

    20

    20

    0712 90 90 00

    – – інші

     

    20

    20

    0713

    Овочі бобові, сушені, лущені, очищені або неочищені від насіннєвої оболонки, подрібнені або неподрібнені:

     

     

     

     

    0713 10

    – горох (Pisum sativum):

     

     

     

     

    0713 10 10 00

    – – для сівби

     

    0

    0

    0713 10 90 00

    – – інший

     

    5

    5

    0713 20 00 00

    – турецький горох (нут)

     

    10

    10

    – квасоля (Vigna spp., Phaseolus spp.):

     

     

     

     

    0713 31 00 00

    – – квасоля видів Vigna mungo (L.) Hepper або Vigna radiata (L.) Wilczek

     

    15

    15

    0713 32 00 00

    – – квасоля дрібна червона (адзукі) (Phaseolus або Vigna angularis)

     

    20

    20

    0713 33

    – – квасоля звичайна, включаючи білу дрібну квасолю (Phaseolus vulgaris):

     

     

     

     

    0713 33 10 00

    – – – для сівби

     

    5

    5

    0713 33 90 00

    – – – інша

     

    5

    5

    0713 34 00 00

    – – земляний горіх бамбара (Vigna subterranea або Voandzeia subterranea)

     

    10

    10

    0713 35 00 00

    – – коров”ячий горох (Vigna unguiculata)

     

    10

    10

    0713 39 00 00

    – – інші

     

    10

    10

    0713 40 00 00

    – сочевиця

     

    10

    10

    0713 50 00 00

    – боби кормові, або кінські, великонасіннєві (Vicia faba var. Major) і боби кормові, або кінські, дрібнонасіннєві (Vicia faba var. equina, Vicia faba var. Minor)

     

    20

    20

    0713 60 00 00

    – голубиний горох (Cajanus cajan)

     

    20

    20

    0713 90 00 00

    – інші

     

    20

    20

    0714

    Маніок, маранта, салеп, топінамбур, солодка картопля, або батат, аналогічні коренеплоди чи бульби з високим вмістом крохмалю або інуліну, свіжі, охолоджені, морожені або сушені, цілі чи порізані у вигляді гранул або скибок; серцевина сагової пальми:

     

     

     

     

    0714 10

    – маніок (касава):

     

     

     

     

    0714 10 91 00

    – – які призначені для їжі, у первинних упаковках, масою нетто не більш як 28 кг, або свіжі та цілі, або без шкірки і морожені, порізані чи непорізані

     

    0

    0

    0714 10 98 00

    – – інші

     

    0

    0

    0714 20

    – картопля солодка, або батат:

     

     

     

     

    0714 20 10 00

    – – свіжа, ціла, призначена для їжі

     

    20

    20

    0714 20 90 00

    – – інша

     

    0

    0

    0714 30

    – ямс (Dioscorea spp.):

     

     

     

     

    0714 30 10 00

    – – які призначені для їжі, у первинних упаковках, масою нетто не більш як 28 кг, або свіжі та цілі, або без шкірки і морожені, порізані чи непорізані

     

    0

    0

    0714 30 90 00

    – – інші

     

    0

    0

    0714 40

    – таро (Colocasia spp.):

     

     

     

     

    0714 40 10 00

    – – які призначені для їжі, у первинних упаковках, масою нетто не більш як 28 кг, або свіжі та цілі, або без шкірки і морожені, порізані чи непорізані

     

    0

    0

    0714 40 90 00

    – – інші

     

    0

    0

    0714 50

    – карибська капуста (Xanthosoma spp.):

     

     

     

     

    0714 50 10 00

    – – які призначені для їжі, у первинних упаковках, масою нетто не більш як 28 кг, або свіжі та цілі, або без шкірки і морожені, порізані чи непорізані

     

    0

    0

    0714 50 90 00

    – – інші

     

    0

    0

    0714 90

    – інші:

     

     

     

     

    – – маранта, салеп і аналогічні коренеплоди та бульби з високим вмістом крохмалю:

     

     

     

     

    0714 90 12 00

    – – – які призначені для їжі, у первинних упаковках, масою нетто не більш як 28 кг, або свіжі та цілі, або без шкірки морожені, порізані чи непорізані

     

    20

    20

    0714 90 18 00

    – – – інші

     

    20

    20

    0714 90 90 00

    – – інші

     

    0

    0

    Перегляди: 0